Skanska

Projektingenjör Stora Projekt - Stockholm

Är det dags att komma över till Stora projekt på Distrikt Infrastruktur?

Vi söker en driven projektingenjör som vill vara en nyckelperson i våra projekt.
Region Stora Projekt genomför infrastrukturprojekt såsom väg-, järnvägs- och broprojekt samt andra komplicerade anläggningsprojekt. Projekten vi jobbar med syftar till att lösa region Stockholms trafikutmaningar och skapa en trygg och trevlig innerstadsmiljö. Vi har kompetenta och engagerade medarbetare vars välbefinnande och säkerhet är prioriterat för oss.

Distrikt Infrastruktur Stockholm är en del av Region Stora projekt med projekt upp till en miljard kronor.

Vår vision är att vara Sveriges i särklass bästa aktör för stora infra- och anläggningsprojekt.


Inom ramen för Förbifart Stockholm bygger vi Trafikplats Vinsta för Trafikverket, ett stort komplex projekt i samverkan med Trafikverket. I Barkaby bygger vi ett parkeringsgarage kombinerat som en brokonstruktion. Detta är två projekt som i dagsläget pågår inom Distrikt Infrastruktur, del av Stora Projekt Stockholm.

Söker du omväxling?

Som projektingenjör är du en väldigt viktig resurs i projektgruppen. Du kommer att ha nära samarbete med projektchef och produktionschef, och tillsammans med övriga medarbetare i projekten skapar du förutsättningar för en säker produktion med hög produktivitet, kvalitet samt lönsamhet. Rollen innebär mycket kontakter med den egna projektgruppen och interna supportfunktioner, samt externa kunder, leverantörer, underentreprenörer och myndigheter. Dina arbetsuppgifter innebär bl a

• Projekt-, resurs- och tidsplanering
• Ekonomistyrning
• Inköps- och logistikarbete
• Kalkylarbete och förändringshantering
• Upprättande av projektspecifika avtal
• Kontraktsadministration
• Fakturahantering
• Kvalitets-, arbetsmiljö, och miljöarbete

Du vill vara spindeln i nätet

Du har troligtvis en högskoleutbildning eller motsvarande teknisk examen i grunden. Vidare har du minst 3 års erfarenhet från byggbranschen, så det är meriterande om du har några års erfarenhet av rollen som projektingenjör eller motsvarande befattning.
Som person är du noggrann och har god ekonomisk förmåga. Du har ett genuint intresse för din roll, är målinriktad och har en vilja och nyfikenhet att utvecklas. Det är viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för att samverkan är viktigt för framgångsrika projekt.
Din sociala förmåga blir viktig i relationen till både kunder och kollegor.

Ansök redan idag

Eller senast 12 april 2020 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken. Urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
Har du frågor kring tjänsten och aktuella projekt så är du välkommen att kontakta Johan Dahlberg, tf. Distriktschef: 010-448 16 73 alt. Dominique Bjöör, HR partner: 010-449 04 33.

Vi ser fram emot din ansökan!


Additional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 12 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Inköp Teknik & Ingenjör Transport & Logistik


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Stora Projekt - Stockholm