Skanska

Kalkylingenjör till Anbud och Projektekonomi Väg och anläggning - Stockholm, Göteborg, Malmö mfl

Vill du vara med och forma Skanska Sveriges kalkylunderlag i form av register? Då har du en framtid på Skanska hos Supportfunktionen Anbud och Projektekonomi. Denna supportfunktion är bland annat systemägare till projektstyrningsverktyget SPIK samt äger och förvaltar Skanska Sveriges egenutvecklade kalkylregister CR (centralt register).

 

Söker du ett jobb med omväxling?

Som specialist i CR är du en nyckelperson för våra projekt. Du bygger upp Skankas interna register över kalkylresurser, kalkylrecept samt agerar support till våra producerande verksamheter. Registret är till för samtliga medarbetare i Skanska Sverige och är viktiga komponenter när du skall kalkylera, för såväl anbudsarbete som ute i produktionen. Du ansvarar för att registret löpande hålls aktuellt, utvecklas och blir så användbart som möjligt för Hus eller Väg och Anläggning. Just nu söker vi dig som har bakgrund och erfarenhet inom mark, väg och anläggning.

 

Du kommer löpande ha dialog med de kontaktpersoner som finns i alla våra byggande regioner. Du kommer också skapa nätverk med projekten, produktionen samt med Skanska Inköp och Skanska Teknik. Att använda de arbetssätt och metoder som utvecklats inom Skanska är centralt i din roll. Du kommer arbeta självständigt samt ingå i en mindre arbetsgrupp där alla har eget ansvar inom Skanskas register. Du kommer även att ingå i vårt nationella nätverk för Kalkylingenjörer. Detta kommer ge dig goda möjligheter till erfarenhetsutbyte samt kompetensutveckling.

 

Vem är det vi söker?

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av att arbeta i projekt inom mark, väg och anläggning. Du har bland annat arbetat med kalkylering.

 

Vi ser att du har en eftergymnasial byggteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har kunskaper i AMA (allmän material- och arbetsbeskrivning)/MER (mät- och ersättningsregler).

 

För att lyckas i rollen behöver du vara sifferorienterad, analytisk samt tycka om ordning och reda. Du är utåtriktad, pedagogisk och engagerad. Vidare tror vi att du har ett stort intresse för produktionen och motiveras av att hitta bra lösningar samt utveckla och förbättra våra system. Rollen kräver att du har goda kunskaper i svenska, samt att du har lätt att uttrycka dig i skrift.

 

Jobba vart du vill!

Eftersom arbetet är datoriserat har vistelseort underordnad betydelse. Du har möjlighet att arbeta från något av våra kontor runt om i Sverige.

 

Ansök redan idag – eller senast 19 april

Vi ser fram emot din ansökan innehållande CV. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Funktionschef Jonas Forssbeck via e-post: Jonas.Forssbeck@Skanska.se

 

Välkommen med din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 19 april . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 21 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kalkylingenjör till Anbud och Projektekonomi Väg och anläggning - Stockholm, Göteborg, Malmö mfl