NCC

Uppdragsledande Konstruktör

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

Varför ska du bli Uppdragsledande konstruktör på NCC?

Det ska jag nu berätta för dig!

 

Hos oss har du möjligheten att arbeta med dina uppdrag från tidigt skede och sedan följa projekten i produktion. Att få vara med tidigt i processen gör att du har större möjlighet att påverka samt att öka din förståelse för kravställning från både beställare och produktion. I dina projekt kommer du få möjlighet att jobba nära andra specialister på NCC såsom inköpare, projekteringsledare och installationssamordnare. Under senare skeden arbetar du nära produktion där du får chansen att ta dina tekniska erfarenheter och omsätta till praktiska lösningar.

 

På vårt kontor i Malmö sitter medarbetare från olika avdelningar vilket gör att det är lätt att få kontakt och tillsammans diskutera frågeställningar. Vår nära relation med entreprenadverksamheten medför en ökad förståelse för varandras arbete. Som en följd av detta fungerar du som ett tekniskt stöd åt dina kollegor på NCC.

 

 

Dina nya utmaningar

Som uppdragsledare driver du ett eller flera projekt parallellt med hjälp av projektörer och konstruktörer samt andra kollegor inom Teknik och Hållbarhet. Du är navet mellan projektorganisationen och din projektgrupp, deltar i olika mötesforum där du ska delge och ta emot information samt svara på tekniska frågor.

 

Du har tekniskt och ekonomiskt ansvar för dina projekt där du leder och fördelar arbetsuppgifter samt planerar resurser på lång och kort sikt. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdragets storlek. Du driver dina uppdrag både i tidiga skeden men främst under system- och bygghandlingsprojektering.

 

 

Dina erfarenheter och egenskaper

Efter din utbildning arbetade du ett antal år som konstruktör innan du tog steget till en roll som uppdragsledare eller handläggare. Du känner att du trivs i rollen men vill gärna byta miljö och träffa nya kollegor för att få nya kunskaper och utmaningar.

 

Det är viktigt att du känner dig trygg i att fatta beslut, trivs med att ha ett övergripande ansvar samt att leda och stötta dina projektgrupper så att ni tillsammans levererar de bästa tekniska lösningarna.

 

Med fördel har du vana att projektera i Tekla eller Revit samt utföra beräkningar i FEM-program. Som person gillar du tekniska utmaningar samtidigt som du är kreativ, ansvarstagande och affärsinriktad.

 

Till vardags kommer du att arbeta med och möta kollegor med olika erfarenheter och bakgrund. Det innebär att du trivs med att bygga relationer, har förmågan att lyssna in personer i din omgivning och att du vågar framföra dina tankar.

 

 

Verksamheten

Avdelning Teknik och Hållbarhet är en specialistenhet inom NCC Building Sweden med tjänster inom teknisk rådgivning och projektering som inbegriper allt från bostäder till kommersiella byggnader. Vår tekniska kompetens är inom bygg/energi/miljö och installation. Enheten har cirka 130 medarbetare med kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm och Uppsala.

 

I Malmö finns det två konstruktionsgrupper med vars en gruppchef.  Grupperna består av projektörer, konstruktörer och uppdragledare. Vi genomför projekt åt NCC:s alla avdelningar i landet, varav merparten ligger i södra Sverige, vilket kan medföra resor.  

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på NCC:s kontor Malmö.

 

Kontaktpersoner

Har du frågor är du välkommen att kontakta Gruppchef Martin Larsson, 070-278 70 93 alternativt HR Specialist, Monica Klersén, 070-653 90 49. Urval sker löpande, ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2020-05-29.

 

Välkommen med din ansökan! 

 

NCC är ett av de ledande företagen i Norden inom bygg, infrastruktur och fastighetsutveckling med en omsättning på ca 58 Mdr SEK och 15 500 anställda 2019. Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 30 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Uppdragsledande Konstruktör