NCC

Projekteringsledare Building

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Projekteringsledare som gillar att lotsa sina kollegor genom projekteringsskedet

Vill du vara med och arbeta för att vi ska bli branschens ledande samhällsbyggare? Hur ska vi klara det? Jo genom att arbeta effektivare och bli bättre på att producera utifrån kundens önskemål. Ett av våra verktyg är att arbeta med NCC Projektstudio, en arbetsmetod som utgår ifrån att utnyttja den gemensamma tiden för planering och projektering genom att en gång i veckan samla både interna kollegor så som externa intressenter samtidigt. Resultatet blir en effektivare dialog och ökad förståelse för varandras arbete.


Rollen hos oss

I rollen som projekteringsledare är du med i ett projekts tidiga skede. Du är länken mellan projektutveckling och produktion. Detta är en roll för dig som älskar att leda, fördela och säkerställa att alla discipliner arbetar på ett effektivt sätt.

Du kommer att leda en projektgrupp bestående av specialister inom ex energi, kalkyl, inköp och produktion. Dessutom tillkommer externa konsulter och beställare. Tillsammans ska ni omvandla arkitektens tidiga underlag till system- och bygghandlingar. Viktigt för oss är givetvis att produktion kan bygga på ett säkert och effektivt sätt samt att ställda krav, lagstiftning och projektmål uppfylls.

Vi lovar dig många utmaningar i en omväxlande miljö där din förmåga att både se helhet men inte glömma detaljer gör dig framgångsrik. Det är inte alltid lätt att få alla discipliner att samarbeta men det skrämmer inte dig utan du har förståelse för allas olikheter och ser att god kommunikation samt tydlighet är dina verktyg.

NCC ligger i framkant vad gäller virtuellt byggande (VDC) vilket innebär att du aktivt kommer arbeta med dessa frågor tillsammans med vår VDC-ledare. Hos oss har BIM-modellen en given plats vid varje tillfälle i Projektstudion men också under kalkylarbetet och i produktion.

Vi ser oss själva som ett ödmjukt team där vi hjälps åt och samarbetar för att utvecklas. Vårt mål är att vara en riktigt bra arbetsplats där vi har stort fokus på arbetsmiljö, mångfald, jämställdhet och hållbarhet.


Vem är du?

Du har ett yrkeskunnande från byggbranschen och sannolikt en bakgrund från tex installation, konstruktion, VDC eller produktion. Du har stor förståelse kring byggprocesser, byggteknik och kostnader.

Som person är du en utpräglad lagspelare som är trygg i att leda andra i projekt. Viktigt är att du kan agera efter våra grundläggande värderingar: ärlighet, respekt, tillit och framåtanda.

Vi ser gärna att du har en högskoleingenjörsutbildning. Vi ser det också som meriterande att du har tidigare erfarenhet av rollen eller annan ledande roll inom projektering eller produktion.


Avdelning Building Östergötland

Avdelningen har ungefär 200 anställda varv häften är tjänstemän och tillsammans omsätter vi

800 miljoner kronor. Våra projekt är oftast nyproduktion av både bostäder, kommersiella samt offentliga byggnader exempelvis Katrineholms sjukhus, Finspångsvårdcenter och Nodhuset. Vi har kontor i både Norrköping och Linköping. 

Inom gruppen finns projekterings- och installationsledare samt VDC-ledare.  


Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Norrköping alternativt i Linköping.
Körkort erfordras då en del resande inom närområdet förekommer.

Hör gärna av dig om du behöver mer information! Ring Jens Engström, 0702 - 054381 alt Monica Klersén HR Specialist Rekrytering 070-653 90 49.  Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande dock senast 2020-01-05.

Välkommen med din ansökan!

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 5 januari . Arbetsort : Norrköping . Publicerat : 2 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projekteringsledare Building