NCC

Affärschef Building

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.


Affärschef som gillar utmaningar!
Vill du vara med på vår utmanande resa, då vi är inne i en förändringsfas, där du som affärschef får en aktiv roll i ledningsgruppens arbete med att målinriktat fortsätta stärka NCC:s position som en ledande aktör i Östergötland.

Älskar du att göra bra affärer? Här får du möjligheten! Tillsammans med befintliga och nya kunder ska du tillsammans med dem skapa nya fastighetsprojekt som utvecklar Östergötland för kommande generationer! Att få se fastigheter ta form och sedan lämna över dessa till nöjda kunder det är vad som står högst på din agenda. Ibland blir det inte som du tänkt dig men det är då du visar din styrka.


Rollen som affärschef

Tillsammans med din affärskollega har du huvudansvaret för avdelningens orderingång genom att proaktivt och systematiskt bevaka marknaden vad avser utbud, priser och konkurrenssituation. Du skapar affärer genom att hålla kontakt med befintliga och nya kunder så som fastighets- och markägare till offentliga beställare. Att arrangera olika marknadsaktiviteter ligger även på ditt bord.

Tillsammans med en marknadsgrupp tar du fram anbudsunderlagen. När ledningsgruppen beslutat sig för vilka projekt man ska räkna på är det du som leder och koordinerar affären från början till slut. Du leder anbudsarbetet, ansvarar för kalkylbesluten och har slutmöten med kund.

Vissa affärer är så omfattande att de inbegriper flera affärsområden inom NCC vilket medför att du blir en del i ett stort projekt. Du kommer även att vara med och utveckla interna projekt, så som skol-projektet, med dina kollegor inom NCC.


Vem är du?

Du är en person som har drivit stora projekt från idé till handling och som arbetat strategiskt samt resultatinriktat med försäljning, gärna från byggbranschen.  Du gillar att vara med vid olika forum där du kan möta dina kunder och är lyhörd för kundens behov.

Förhandlingskompetens med ett kommersiellt fokus är avgörande medan kunskaper i entreprenad-juridik och branschspecifika normer och regelverk ses som fördelaktigt.

Din analytiska förmåga ser möjligheter i framtida projekt och ditt kundorienterade synsätt hjälper dig att skapa och upprätthålla goda relationer både internt och externt.

Du har en stark vilja att förbättra och utveckla verksamheten och driva affärsutvecklingen framåt med nya perspektiv utifrån NCC:s värdegrund.


Avdelning Building Östergötland

Avdelningen har ungefär 200 anställda varv häften är tjänstemän och tillsammans omsätter vi ca 800 miljoner kronor. Våra projekt är oftast nyproduktion av både bostäder, kommersiella samt offentliga byggnader exempelvis Katrineholms sjukhus, Finspångsvårdcenter och Nodhuset. Vi har kontor i både Norrköping och Linköping. 

Du kommer att rapportera till Mattias som är avdelningschef och ingå i ledningsgruppen tillsammans med sju kollegor. Gruppen består av affärschefer, produktionschefer, HR-partner, Controller, verksamhetsutvecklare samt specialistchef.


Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Norrköping alternativt i Linköping.
Körkort erfordras då en del resande inom närområdet förekommer.

Hör gärna av dig till Mattias Markström på 079-072 86 60. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande dock senast 2020-01-05.

Välkommen med din ansökan!
 
Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 5 januari . Arbetsort : Norrköping . Publicerat : 2 december

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning Chef & Ledning Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Affärschef Building