JM

PLATSCHEF

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

 

Vill du ha en nyckelroll med övergripande ansvar för produktionen på någon av våra byggarbetsplatser i Göteborg?

 

 

Om tjänsten

Vi söker Platschefer till våra projekt i Göteborg med omnejd.  Hos oss blir du en viktig del i det fortsatta utvecklingsarbetet av vår produktionsprocess med fokus på nyproduktion av bostäder. JM är en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar.  

 

Som platschef har du en nyckelroll och det övergripande ansvaret för produktionen på byggarbetsplatsen.

 

Arbetsuppgifter som ingår i rollen:

  • Ansvara för ledning och uppföljning av produktionen på byggarbetsplatsen
  • Bevaka och följa upp tidplan och logistik på byggarbetsplatsen
  • Personalledning
  • Arbetsmiljöansvar, BAS-U
  • Löpande kontroll av kostnader, budgetansvar, prognosarbete
  • Driva och utveckla produktionsprocessen
  • Dokumentation av utförda arbeten samt daglig kontakt med beställare och leverantörer

 

Din profil 

Vi söker dig som har erfarenhet från platschefsjobbet, helst inom nyproduktion. Har du en ingenjörsutbildning i botten är detta meriterande men vi välkomnar också sökanden från yrkesarbetarledet med några års erfarenhet från platschefsrollen. Vi vill att du är strukturerad i ditt arbetssätt, att du är engagerad och ser långsiktigt på ditt arbete. Du är en duktig ledare som har förmåga att skapa engagemang hos människor omkring dig. Det är också viktigt att du är tydlig och kan kommunicera med människor inom olika yrkesgrupper på ett bra sätt. För oss på JM är det även viktigt att du delar våra kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.  

 

 

Vi erbjuder

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar så du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20 % av våra hantverkare vara kvinnor. 

 

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen. 

 

 

Kontakt

Om du har några frågor om tjänsten vänligen kontakta Arbetschef Jakob Nordahl på telefon: 031-7035872, epost: jakob.nordahl@jm.se alternativt HR Partner Ida Handell, telefon: 031-7035803, epost: ida.handell@jm.se.

 

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. 

 

Välkommen in med din ansökan! 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 10 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb PLATSCHEF