JM

ARBETSLEDARE LOGISTIK

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

 

Logistiken på våra byggarbetsplatser kräver god samordning och struktur för att fungera smärtfritt för alla inblandade, speciellt då flera projekt samsas på liten yta. Vi på JMs Logistikavdelning behöver nu förstärka teamet med ännu en arbetsledare logistik! 

 

 

Arbetsuppgifter

I rollen som arbetsledare logistik har du huvudansvar för logistiken på projekten. Du ansvarar för bl.a:

 

• Flödet av material på arbetsplatsen, från grind till montageplats

• Hantering av returer och avfall

• Leveranssamordning

• Förberedelser för JM Supply

• Upprätta och samordna APD-plan

• Agera knytpunkt för logistikfrågor mellan projekt, logistikavdelning och JM Supply

 

De senaste åren har rollen som arbetsledare logistik testats och standardiserats. I uppdraget ingår att följa det strukturkapital som byggts upp och att vara delaktig i det fortsatta utvecklingsarbetet. Detta är en viktig del i vår strategiska utveckling på JM då vi gör stora satsningar inom materialhantering och logistik på våra arbetsplatser. 

 

Du har samma arbetstider som produktion och ansvarar för att skapa rätt förutsättningar för JM Supply som transporterar in material under kvällstid.  Du är en del av ordinarie platsledning för projekten men rapporterar till gruppchef inom Logistik. Placering är nya exploateringsområdet i Silverdal. Du kommer ansvara för samtliga projekt i området. 

 

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet av byggproduktion och som är nyfiken på att vara med och utveckla nya arbetssätt. Du tycker att logistik är en viktig del av produktionsprocessen och vill vara med att skapa goda förutsättningar för produktionen. Tjänsten kräver en god datorvana då du kommer att arbeta i system såsom Bluebeam, Avropssystem, Leveranskalender samt Office-paketet och Powerproject. 

 

För att vara rätt person för tjänsten har du ett stort engagemang för logistik och produktionsprocesser. Du är social och trivs med att arbeta med människor. Du är också strukturerad och känner dig bekväm i rollen som kravställare. Vidare är också viktigt att du är tydlig och kan kommunicera med människor inom olika yrkesgrupper på ett bra sätt. 

 

 

Kontakt

Välkommen in med din ansökan. Urvalet görs löpande, så vänta inte med att skicka in din intresseanmälan. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-Partner Camilla Forssberg på tel. 08-782 18 24 (camilla.forssberg@jm.se) eller Gruppchef Logistik, Simon Laudon-Lindell på tel. 08-782 15 24 (simon.laudon.lindell@jm.se).

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Transport & Logistik


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb ARBETSLEDARE LOGISTIK