JM

AFFÄRSUTVECKLARE

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

Nu söker vi en Affärsutvecklare till JM Region Öst som vill vara med och utveckla framtidens boende. Regionen är för närvarande verksam i Örebro, Västerås, Uppsala, Knivsta, Sigtuna, Upplands Väsby, Vallentuna, Norrtälje, Linköping och Norrköpings kommun. Tjänsten som Affärsutvecklare tillhör avdelningen Affärsutveckling med totalt åtta medarbetare.


ARBETSUPPGIFTER

Som Affärsutvecklare kommer du att ha en central och avgörande roll i det tidigaste skedet av JM:s bostadsprojekt. Du ska för JM:s del identifiera, kartlägga, analysera och förhandla för förvärv av lämplig mark för nya projekt. Du har ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. I arbetsuppgifterna ingår även att bygga nätverk med fastighetsägare, branschorganisationer, kommuner, konkurrenter och konsulter. Vidare har du en löpande kontakt med stadsbyggnadskontor, fastighetskontor och exploateringsavdelningar i våra kommuner på JM region Öst. I ditt ansvar ingår att driva och genomföra affären till dess att en projektledare tar över för mer detaljerad planering av respektive projekt.


DIN BAKGRUND

Vi söker dig som har en längre erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen kompletterat med en akademisk examen inom samhällsbyggnadsområdet eller ekonomi/juridik. För att lyckas i rollen behöver du minst 5–10 års erfarenhet av att ha arbetat med utveckling av affärer eller projekt. Vi ser gärna att du har kännedom om kommunal verksamhet samt kunskap om samhällsbyggnads- och detaljplaneprocessen. Du har lätt för att samarbeta och du trivs med att bygga nätverk och knyta nya kontakter både internt och externt. Vidare är du driven, affärsmässig och lyhörd utifrån ett gott omdöme och ett självklart ansvarskännande.


VI ERBJUDER DIG

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FN:s globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JM:s klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.


PLACERINGSORT

Uppsala, Örebro eller Västerås. Resor inom vår region förekommer 2–3 dagar i veckan.

ANSÖKAN

Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 6 januari 2020. Urval och intervjuer sker löpande.

KONTAKT

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lisa Lindau på 018–660397 eller lisa.lindau@jm.se. För mer information om rekryteringsprocessen och tjänsten är du välkommen att kontakta Mikaela Hockman på 018–660305 eller mikaela.hockman@jm.se.

Varmt välkommen med din ansökan!Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 6 januari . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 2 december

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Juridik Samhälls- & Beteendevetenskap


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb AFFÄRSUTVECKLARE